onsdag 18 juli 2012

Reinfeldts ersättare..?


Katten Stubbs har varit borgmästare i den lilla staden Talkeetna i Alaska i 15 år och har aldrig varit populärare än nu.

– Han höjer inte skatten, vi har ingen moms. Han blandar sig inte i våra affärer och han är ärlig, säger Lauri Stec, som äger diversehandeln Nagley’s som också fungerar som borgmästarbostad, till CNN. Lauri fick Stubbs när han var en liten kattunge och kort därefter blev han nominerad till borgmästarkandidat av folk som var missnöjda med dom mänskliga kandidaterna. Stubbs vann valet och har suttit säkert som borgmästare ända sedan dess.

(Källa: DN.)

Kanske vore något för oss i Sverige? Man skulle lika gärna kunna ersätta dundernollan Reinfeldt med en hund eller katt på statsministerposten. Det skulle nog inte vara någon större skillnad. Tror inte katten skulle göra ett sämre jobb än idioten vi har nu. Dessutom är katter billigare i drift, dom behöver bara lite kattmat. Pösmunken Reinfeldt får 144.000 kronor i månaden för att förstöra Sverige. Vad ska man egentligen med politiker till? Dom är bara lata parasiter som kostar en massa pengar.    

0 kommentarer:

Skicka en kommentar