söndag 29 juli 2012

Skicka alla multikulti-svinen till Mars..?


Det holländska företaget Mars One erbjuder folk chansen att få bosätta sig på Mars. Nästa år tänker man hålla ett världsomspännande lotteri och välja ut 40 civilpersoner som ska erbjudas möjligheten att bli rymdresenärer. Av dessa 40 kommer man sedan att välja tio stycken som ska bli dom första människorna på Mars. Det finns dock en hake. Det kommer att bli en enkel resa, och rymdresenärerna kommer inte att kunna återvända till Jorden. (Källa: Fria Tider.)

Tänk vad bra om vi kunde skicka alla mångkulturellt sinnade politiker, journalister, kulturpersonligheter m.m till Mars. Då skulle vi slippa dom här på Jorden. Och naturligtvis bör dom få sällskap av "våra" zoomalier, araber, albaner, romer, etc etc för att den mångkulturella idyllen ska bli komplett. Där kan dom sedan sitta i sitt mångkulturella paradis och begrunda sitt öde. En person som jag gärna skulle skicka till Mars är det handikappade mongot som skriver en massa skit om mig Anonymt på min blogg och på Youtube. Tyvärr hade hans föräldrar inte den goda smaken att göra abort. Spartanerna i det gamla Grekland brukade kasta ner sådana missfoster från ett berg. Att ge denne äcklige lille gnom en enkel resa till Mars skulle kunna vara en idé. Ett annat alternativ är att använda honom i medicinska experiment à la Josef Mengele. Då skulle hans ruttna lekamen åtminstone vara till någon nytta. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Värst vad du blev sur nu då. Du hoppar på andra människor utifrån dina fördomar. Jag trackar dig för det stolpskott du är.

mika sa...

Du förväxlar fördomar med sanningar och fakta. Du är rädd för sanningen. Den gör för ont för ett pucko som dig. Därför hackar du på dom som säger obehagliga sanningar om dig och dina bruna vänner. Synd att du valt att inte påskynda din egen hädanfärd. Får väl hoppas att du snart avlider av din sjukdom.

Skicka en kommentar