måndag 23 juli 2012

The fight goes on...

Har varit mycket snack om Breivik på sistone. Mycket skitprat. Som t.ex den här artikeln i SvD, författad av sossen Anna Ardin.

Citat: "Efter tragedin på Utøya förväntade vi oss att attityden mot människor från andra länder skulle förändras. Så blev det inte. Främlingsfientliga bloggar är fortsatt populära och organisationer som är kritiska mot muslimer växer stadigt. När dessa krafter får fritt spelrum och tillåts bestämma vad vi pratar om, och hur, slås förutsättningarna sönder både för en nyfiken dialog mellan människor och för en sund och saklig religionskritik."


Ha ha. Trodde hon på fullaste allvar att folk skulle sluta hata blattar och sluta vara emot massinvandring av medeltida grottmänniskor bara för att någon psykad norrbagge sköt ihjäl hennes norska partivänner? Vänstern ondgör sig ofta över hur onda, främlingsfientliga rasister använder sig av tragiska, enskilda fall för att avancera sin egen agenda. Men i fallet Breivik har vänsternissarna själva gjort exakt likadant. Dom har utnyttjat massmordet i Norge i propagandasyfte, för att kasta skit på sina motståndare. Det pratas om alla dom som Breivik har mördat. Men alla som dött till följd av en kriminellt oansvarig invandringspolitik i kombination med en slapp kriminalpolitik talas det betydligt mindre om. Våra politiker och journalister är minst lika kriminella som Breivik, om inte mer.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar