fredag 31 augusti 2012

Ras och religion...

Det har diskuterats om judarna är ett folk eller en mängd olika etniska grupper som bara har sin judiska tro gemensam. Hitler var övertygad om att judarna var ett folk, och att dom tillhörde en speciell ras. Själv har jag lutat åt att dom är lite av bådadera, men att dom är mest av allt är ett folk. Nu ger forskningen stöd för dom som hävdar att judarna först och främst är ett folkslag och inte bara utövare av en viss religion. Enligt en ny studie som publiceras i Proceedings of the National Academy of Sciences är dom olika judiska grupperna som är utspridda över världen närmare släkt med varandra än med andra populationer.

– Jag visste inte vad vi kunde förvänta oss. Men jag är överraskad över att det finns en så stark biologisk bas för det judiska, säger forskningsledaren Harry Ostrer vid Albert Einstein College of Medicine i New York, USA. (Källa: DN) Dom enda grupper som bryter mot det allmänna mönstret är dom etiopiska judarna och judar från Jemen. Etiopierna har sina rötter i Afrika, medan dom jemenitiska judarna är besläktade med arabiska folk. Förmodligen därför som dessa båda grupper är diskriminerade i Israel. Dom är inte ansedda som "äkta" judar.

Judarna har varit avskydda och förföljda så gott som överallt där dom slagit sig ner. Dom senaste 2000 åren har dom av och till blivit utsparkade ur mer än 100 länder. Ingen ska inbilla mig att judarna är oskyldiga som små lamm och att det alltid är alla andra som är elaka. Det kan inte bara vara alla andra som det är fel på. Judarna tror att dom är Guds utvalda folk och att dom är förmer än andra och att dom har rätt att härska över alla andra. Nedan några citat som belyser den judiska mentaliteten:

"Our race is the Master Race. We are divine gods on this planet. We are as different from the inferior races as they are from insects. In fact, compared to our race, other races are beasts and animals, cattle at best. Other races are considered as human excrement. Our destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom will be ruled by our leader with a rod of iron. The masses will lick our feet and serve us as our slaves."

- Menachem Begin, israelisk premiärminister 1977 - 1983.

"We have a case of the Jew... a totally different species. The body of a Jewish person is of a totally different quality from the body of members of all other nations of the world. Bodies of the Gentiles are in vain. An even greater difference is in regard to the soul. A non-Jewish soul comes from three satanic spheres, while the Jewish soul stems from holiness. 

- Mendel Schneerson, framstående rabbin inom Chabad-Lubavitch-rörelsen.

“Goyim were born only to serve us. Without that, they have no place in the world – only to serve the People of Israel. “Why are gentiles needed? They will work, they will plow, they will reap. We will sit like an effendi and eat.
That is why gentiles were created

- Ovadia Yosef, framstående rabbin och religiös auktoritet i Israel. Läs gärna artikeln här.

Har man den attityden så är det klart att man inte får särskilt många vänner. En av dom mer fantasifullare teorierna jag läst är att judarna i själva verket är språkrör och agenter åt utomjordingar. Dessa teknologiskt avancerade utomjordingar ska ha överfört lite av sitt DNA till judarna. Tack vare att judarna har utomjordiskt DNA kan dom kommunicera med utomjordingarna. Det gör det även möjligt för utomjordingarna att ta judarnas kroppar i besittning och agera i världen genom dom. Deras mål är världsherravälde och total kontroll över vår planet, men dom måste använda sig av mänskliga värdkroppar för att kunna arbeta i vår värld. Det skulle kunna förklara judarnas snack om att dom är speciellt utvalda av Gud. I den judiska Toran (Gamla Testamentet) benämns Gud som Elohim, vilket egentligen är plural och betyder "gudar" på hebreiska. Alltså rör det sig om ett helt gäng av aliens. En annan sak som återfinns i den judiska Toran är förbudet mot att rasblanda. Så här står det bland annat i Femte Moseboken, Kapitel 7 (Bibel 2000)

1När Herren, din Gud, för dig in i det land du kommer till och tar i besittning driver han undan många folk för dig: hettiterna, girgasheerna, amoreerna, kanaaneerna, perisseerna, hiveerna och jevuseerna, sju folk som är större och mäktigare än du. 2När Herren, din Gud, överlämnar dem åt dig och du besegrar dem skall du viga dem åt förintelse. Du får inte sluta förbund med dem eller visa skonsamhet mot dem. 3Du får inte heller knyta släktband med dem, inte ge dina döttrar åt deras söner eller ta deras döttrar åt dina söner. 4De kunde ju förleda dina barn till att avfalla från mig och tjäna andra gudar, så att Herrens vrede flammar upp och han genast utplånar dig. 5Nej, så skall ni göra med dem: riv ner deras altaren, krossa deras stenstoder, hugg sönder deras asherapålar och bränn deras gudabilder. 6Ty du är ett folk som är helgat åt Herren, din Gud. Dig har Herren, din Gud, utvalt att vara hans dyrbara egendom framför alla andra folk på jorden. 

En del så kallade konspirationsteoretiker på nätet anser att förbudet för judar att beblanda sig med andra har att göra med att utomjordingarna inte ville att judarna skulle rasblanda bort det utomjordiska DNA som dom fått i "gåva". Det skulle leda till att kommunikationen mellan judarna och utomjordingarna försvagas, och att utomjordingarna då skulle riskera att tappa kontrollen över dom. 

Jag vet inte om ovanstående är sant eller inte. Men det är ett faktum att religionen bidragit till att hjälpa judarna att hålla ihop sitt folk. Det är det enda syftet med hela deras religion. Judendomen är en stam-religion som syftar till att stärka det egna folket och den egna identiteten. Det är ingen universalistisk religion som t.ex kristendomen eller islam. Därför bedriver heller inte judarna missionsverksamhet, som exempelvis dom kristna. Jag har under en längre tid närt tankar om att kopiera judarnas framgångskoncept och starta en egen religion, vars mål är att bevara och stärka den vita rasen. Det är kanske det bästa och enda sättet att rädda vår ras. Jag kan riktigt se mig själv som en kung bland trånande unga, vita damer, iklädd en prästuniform som är mer eller mindre identisk med en Ku Klux Klan-dräkt, med stjärngossestrut och allt. Ha ha.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar