torsdag 23 augusti 2012

"Vi har ju ingen lokal..."

Stökiga svartskalleslynglar brukar ofta hävda att dom skulle bättra sig och bli som små änglar bara dom hade en lokal att vara i, som t.ex en fritidsgård. Dom påminner mig om en del lata losers som jag jobbat med genom åren. Dessa idioter sade alltid att dom minsann skulle jobba bra mycket bättre bara dom fick högre lön. Men tror ni att dom jobbade bättre när dom fick sin efterlängtade löneökning? Nej, dom var precis lika lata och odugliga som innan. Det enda som hände efter att dom fått högre lön var att dom kostade mer pengar för arbetsgivaren. Precis så är det med blattar. Det kvittar hur många fritidsgårdar man bygger och hur mycket pengar man öser över dom. Dom är och kommer alltid att förbli samma värdelösa skithögar som dom alltid har varit. Deras problem är djupt inbäddade i deras DNA. Ett exempel på detta är fritidsgården Forum i den mångkulturella stadsdelen Öxnehaga som nyligen totalförstördes av blatteungdomar.

När personalen kom till jobbet på fritidsgården Forum på måndagsmorgonen möttes de av sönderslagna bord och stolar, krossade rutor och speglar och en tv-apparat som låg totalförstörd på golvet. Köket såg ut som ett slagfält, mat hade kastats ut över golvet, porslinet krossats och frys- och kylskåp välts omkull. Hela fritidsgården var totalförstörd.

- Man undrar ju vad det är för människor som gör sådant här. Jag har jobbat på fritidsgårdar och andra ställen sedan mitten av 80-talet, och jag har aldrig sett något liknande, säger Christer Zachrisson som arbetar på Forum.
- Det känns så onödigt. Att slå sönder så mycket. Det kommer att kosta stora summor om allt ska ställas i ordning igen, säger Christer Zachrisson.


- Vi har haft problem hela sommaren på Öxnehaga. Det har handlat om skadegörelse, krossade rutor, blommor som blivit uppdragna, sönderslagna lyktor och mycket mer. Det känns hopplöst för närvarande, säger Hans Widell som inte heller han har sett någon så omfattande skadegörelse tidigare.

Källor: Avpixlat, Jnytt.

I stället för fritidsgårdar borde man bygga upp stora koncentrationsläger av typen Auschwitz för dessa blatteslynglar. Då skulle många av våra samhällsproblem försvinna i ett nafs.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar