söndag 30 september 2012

Globalist-jude påstår att Europa inte klarar sig utan massinvandring...


Den judiske Oxford-professorn Ian Goldin är en av globalisternas främsta företrädare. I en intervju med tidskriften Time hävdar han att Europa inte klarar sig utan massinvandringen från tredje världen. Han menar att Europa skulle bli som Nordkorea utan invandrare. 

– Om de rika länderna verkligen ska få stopp på invandringen så behöver de stoppa alla internationella flygningar, stänga sina hamnar, upphöra med turism och förbereda sig för en snabb nedgång i BNP. Arbetslösheten skulle inte sjunka utan tvärtom stiga: Företagen skulle misslyckas eftersom de förlorar personal och ledning och efterfrågan skulle falla, förklarar Goldin för TIME.

Rent vitala samhällsfunktioner skulle även slås ut och samhället skulle närmast kollapsa om västvärlden stoppade invandringen, menar han.

– Sjukhus skulle stänga när de inte kan anställa vare sig städare eller kirurger. Det skulle kännas som att leva i Nordkorea. 

Ian Goldin berömmer också invandrarnas entreprenörsanda. 

– Invandrare är en grupp som står på egna ben:  Dom är risktagare, dom är beredda att göra en massiv insats för samhället.

(Källor: Fria Tider, TIME Magazine.

Jag anser att den här professorn bara snackar en massa skit. Sanningen är att Europa skulle ha varit nästan ett paradis utan massinvandringen från tredje världen. Om det nu är så bra med invandring, hur kommer det sig då att homogena stater som Japan och Sydkorea är ekonomiskt och industriellt framgångsrika utan att ha öppnat upp sina portar för massinvandring från dom mindre utvecklade delarna av världen? Och hur kommer det sig att man i det mångkulturella Sverige lägger ner sjukhus och vårdcentraler på löpande band trots hög invandring? Många invandrare är helt beroende av bidrag från vita européer, och skulle inte klara sig utan dessa. Och invandrarnas benägenhet att ta risker tar sig alltför ofta uttryck i hög brottslighet. Man undrar ju varför den här juden ljuger folk rakt i ansiktet? Han säger att han är son till en som överlevde Förintelsen. Kanske vill han hämnas på den ras som massmördade hans folk? Jag är känd som rasist och invandringskritiker. Ironiskt nog är jag, åtminstone i teorin, FÖR både invandring och rasblandning. En restriktiv, måttlig invandring av dugliga människor kan bidra till att skapa välstånd i samhället. Att rasblanda med vackra och intelligenta individer har jag ingenting emot. Som vit har man dock sällan något att vinna på att beblanda sig med andra raser. Men vem vet, en vacker dag kanske jag träffar en vacker utomjordisk brutta från Planet X och det uppstår ljuv harmoni mellan oss, ha ha.  

Dagens invandringspolitik har dock ingenting att göra med att skapa harmoni, välstånd och integration. Tvärtom går den ut på att skapa fattigdom, hat och splittring och förstöra nationer. Den är helt i linje med frimurarnas planer om ett tredje världskrig och inbördeskrig i Europa. Läs gärna mer om detta på www.threeworldwars.com.  Det enda positiva med dagens invandrare från Afrika och Mellanöstern, romer från Östeuropa m.m är att dom får mig att se bra ut i jämförelse. 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar