måndag 8 oktober 2012

EU hotar: "Inget medlemskap utan bögparad"....

EU: "Om ni inte är bögar som oss får ni inte vara med i vår bastuklubb."

Serbien: "Det skiter vi i. Vi gör som vi själva vill i vårt eget land."

Högt uppsatta EU-kommissionärer är starkt kritiska till Serbiens beslut att stoppa en homo-parad som skulle ha hållits i Belgrad i helgen. Dom hävdar att detta kan komma att påverka landets möjligheter att få ett EU-medlemskap negativt. Även ledamöter i Europaparlamentet har reagerat. Holländska Marije Cornelissen (de Gröna), som är i Serbien med anledning av Prideveckan, säger till Brysseltidningen EurActiv att det är illa att Serbien antingen inte vill, eller inte kan, skydda medborgarna och mötesfriheten.

– Jag kommer rekommendera EU-kommissionen att inte godkänna att anslutningsförhandlingar inleds, säger Cornelissen till EurActiv.

Serbiens premiärminister Ivica Dačić meddelar å sin sida att inga utomstående har någonting att göra med vad som sker i Belgrad. 

- Ingen ska säga till någon vad som ska hända i Belgrad, varken EU, något annat land eller någon extremistisk eller rasistisk organisation”, dundrar han.

Källa: Fria Tider

Det är bra att inte alla länder i Europa tagit till sig av dom västliga böggalenskaperna. Om Serbien nu inte skulle få vara med i EU så är det knappast någon förlust för dom. EU är inget att ha. En stark och självständig nation är att föredra framför ett imperialistiskt fuskbygge som knakar i fogarna. 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar