onsdag 17 oktober 2012

Grönt ljus för arabisk friskola i Borås...

I december 2010 gav Skolinspektionen den ljusskygge individen Mohamed Aabi  tillstånd att starta en arabisk friskola i Borås. Detta gillades inte av Borås kommun som överklagade beslutet i såväl Förvaltningsrätten och Kammarrätten, men förlorade i bägge instanserna. Kommunen vände sig då till Högsta förvaltningsdomstolen, som nu meddelat att Skolinspektionens beslut står fast. Därmed är det fritt fram för en arabisk friskola i Borås. En del lokala politiker befarar att detta kommer att bidra till att öka segregationen.

– Det är väldigt olyckligt med tanke på de åtgärder vi gjort på området. Nu har vi inga möjligheter att kunna skapa en så bra skola som det finns möjligheter för i Borås, säger kommunalrådet Lena Palmén (s).  Nu är risken stor för att vi får en helsegregerad skola på Norrby igen.

– Framtidsskolan riskerar att slå sönder allt det vi försökt att bygga upp när det gäller integration, säger Västerns ordförande Lennart Andreasson (V).

Källor: Avpixlat, BT.

Det torde vara rätt uppenbart vid det här laget att långt ifrån alla invandrare är villiga att låta sig integreras. Svartingar är ofta fullblodspsykopater och sådana är bara intresserade av att utnyttja andra. Dom är här för bidragens skull. Dom vill ha det som i hemlandet med den enda skillnaden att dom kan sitta hemma på arslet och bli försörjda av oss. Personligen är jag bara glad att dom inte vill integrera sig med oss. Jag vill inte ha med det där fula packet att göra. Problemet är förstås att jag måste bidra till deras försörjning via skattesedeln. Jag har ingen större lust att subventionera blattarna för att dom ska kunna bibehålla och utöva sin undermåliga skräpkultur här i Sverige. Det enda sättet att bli kvitt dom jävlarna är förmodligen att bussa våra egna, inhemska psykopater på dom, så att dom kan förgöra varandra. Jag har inga större förhoppningar vad gäller "Svensson". Så kallade goda, normala människor har gång på gång visat att dom bara duger som slavar åt dom onda. "Vanligt folk" låter sig villigt utnyttjas och är oförmögna att göra någonting åt sakernas tillstånd. 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar