lördag 10 november 2012

Sosse-politiker tycker vita människor är obehagliga...

I en intervju för Norrländska Socialdemokraten hävdar Sveriges förre näringsminister Anders Sundström (s) att det största problemet i Norrbotten är att där finns för få invandrare.

- Min hemkommun Piteå är bland de fem-sex sämsta i landet, en riktig "monokommun". Socialdemokraten Lars-Erik Lövdén, min förre ministerkollega från Malmö, var på besök under PDOL och tyckte att det var riktigt obehagligt att det inte fanns folk med annan hudfärg i Piteå, säger Anders Sundström till nsd.se.  

Att man som vit pursvensk tycker det är obehagligt med folk som har samma etnicitet och hudfärg som en själv är enligt mig ett tecken på allvarlig sinnesrubbning. Man undrar ju hur det är möjligt att sådana dårar lyckats tillskansa sig så höga positioner i samhället som dom gjort. Hade denna f.d  sosseminister i stället sagt att det är för många invandrare i hans kommun och att det är obehagligt med folk som har annan hudfärg än vit hade han blivit korsfäst i media. Att snacka skit om vita är däremot helt OK i dagens sjuka samhälle. Jag har tröttnat på all denna "allt-svenskt-och-vitt-är-dåligt-och-allt-mörkt-och-utländskt-är-bra"-propaganda. Det är uppenbart att Sverige numera styrs av personer som är fientliga till nationen Sverige och vita människor. 

Anders Sundström menar att massinvandring behövs för att det är "bra för ekonomin": 

- Alla regioner som utvecklas bra - med tillväxt, jobb och höjda medelinkomster - är mångkulturella samhällen. Och bästa motorn för att skapa jobb är befolkningsökning som leder till investeringar i bostäder, omsorg, butiker, vägar och järnvägar - vilket i sin tur skapar industriella jobb. 

Då kan man ju fråga sig hur homogena länder som Japan och Sydkorea lyckats få ekonomin att blomstra utan massinvandring från tredje världen. En stor befolkning är ingen garanti för välfärd. Bangladesh och Pakistan har många fler invånare än Sverige, men är ändå väldigt fattiga. Och om man nu vill ha en befolkningsökning, varför satsar inte politikerna i första hand på stimulansåtgärder för att få upp dom inhemska födelsetalen i stället för att ta in en massa lågutbildade u-landsbarbarer? Att det behövs fler människor i Sverige är bara trams. Slutligen undrar man ju varför alla dessa politiker som talar sig varma för multikulti nästan uteslutande bosätter sig i helvita områden långt bort från den mångkultur dom säger sig älska. Lögnare och hycklare är vad dom är.

Källor: Fria Tider, nsd.se.

1 kommentarer:

Anonym sa...

jag håller med

Skicka en kommentar