söndag 16 december 2012

Centern vill ha fri invandring till Sverige...

Centerpartiet vill öppna upp gränserna helt och slopa alla begränsningar vad gäller invandringen. Det är partiets idéprogramsgrupp som tagit fram ett nytt förslag till partiprogram för centerpartiet. Förslaget ska ses som en fortsättning på det migrationspolitiska program som partiet presenterade förra året. Då gjordes beräkningar som visade på en framtid med 40 miljoner invånare i Sverige.

– Vi har varit på väg åt det här hållet länge. Det är en naturlig konsekvens för den som tror på människors lika rätt och värde, säger Per Ankersjö, ordförande i Centerns idéprogramsgrupp och borgarråd i Stockholm.

Det här är ett fullständigt idiotiskt förslag på alla sätt och vis. Centern vill tydligen att Sverige helt ska förintas som nation. Vi har redan tillräckligt med invandrare i Sverige så att det både räcker och blir över. Centerpartiet är ett värdelöst litet skitparti som jag hoppas ramlar ur riksdagen för gott i nästa val. Jag tror inte ett skit på "alla människors lika rätt och värde", därav mitt motstånd till massinvandringen. 

Källa: Aftonbladet

0 kommentarer:

Skicka en kommentar