fredag 4 januari 2013

Röda Korset varnar för uppror i Europa...

Röda Korset går ut och varnar för uppror i Europa på grund av att miljontals européer får allt svårare att skaffa mat. Det är Europas ekonomiska kris som ligger bakom varningen.

– Vi ser nu för första gången att Röda Korset i flera europeiska länder måste fokusera på fattiga i det egna landet, mycket mer än på externa uppdrag utanför Europa, säger generaldirektören för internationella rödakorskommittén ICRC, Yves Daccord, i en intervju med den danska tidningen Politiken. Ett exempel på att Europa verkligen befinner sig i en djup kris är att grekiska Röda Korset är på väg att gå i konkurs. I Spanien har hela förra årets insamling gått till den egna befolkningen.

Svenska Röda Korsets generalsekreterare Ulrika Årehed Kågström, säger att effekterna av den ekonomiska krisen blir allt tydligare i Europa och att de som redan är utsatta drabbas värst.

– Tolv Röda Korset inom EU har påbörjat matutdelningsprogram till egna befolkningen. I Spanien har man nationella kampanjer för att samla in pengar till utsatta spanjorer. Vi vet att många far illa, säger hon till SvD.

(Källor: Fria Tider, SvD)

Massinvandringen och mångkulturen har skapat stora kostnader och problem i samhället. Brottsligheten har ökat kraftigt och samhället har blivit allt våldsammare och råare. Men det är ingenting mot hur det kommer att bli när Europas länder kollapsar ekonomiskt och bidragsmattan rycks undan från det importerade blattepacket. Då kan allt komma att explodera. Förra året slogs det nytt invandringsrekord till Sverige. 111000 invandrare fick uppehållstillstånd i Sverige 2012. Hur länge till kan det svenska välfärdssystemet stå pall för denna anstormning? Om man läser texten nedan så förstår man att denna kollaps är planerad av Eliten sedan en lång tid tillbaka. Den förklarar varför vi har massinvandring, ekonomisk kris, slapp kriminalpolitik, tokfeminism, vansinnig miljöpolitik m.m. Det är ett utdrag ur ett brev daterat 1871 från den höge frimuraren Albert Pike till hans vän Mazzini som även han var frimurare. Nu kan ju förstås historien om detta brev vara en bluff, men oavsett om det är ett falsarium eller inte så är jag rätt övertygad om att detta är planen. Målet är att ersätta dom existerande religionerna med en enda religion och kontrollera världen. Ordning ur kaos.  

“Det tredje världskriget måste befrämjas genom att dra fördel av de motsättningar, som anstiftats av ”illuminatis agenter”, mellan de politiska sionisterna och den islamska världens ledare. Kriget måste föras på ett sådant sätt, att islam (den muslimska arabiska världen) och den politiska sionismen (den israeliska staten), gemensamt förgör varandra. Under tiden kommer de andra nationerna, än en gång splittrade i den här frågan, att vara tvungna att slåss till dess de nått total fysisk, moralisk, andlig och ekonomisk utmattning ... Vi skall släppa loss nihilisterna* och ateisterna, och vi skall utlösa en fruktansvärd social katastrof, som i all sin fasa tydligt skall visa nationerna följden av absolut ateism, ursprunget till förvildningen och till det här extrema blodbadet.


Då skall medborgarna överallt bli tvungna att försvara sig mot minoriteten av internationella revolutionärer och utrota dessa civilisationens förstörare, och allmänheten, desillusionerad på kristenheten – som i sin deistiska** anda, från och med då skall vara utan riktning och mål – strävande efter ett ideal, men utan att veta till vem den skall ägna sin tillbedjan, kommer då att få erfara det sanna ljuset genom den allomfattande andliga uppenbarelsen av Lucifers rena lära, vilken slutligen läggs fram i öppen dager. Denna opinionsyttring blir följden av den allmänna reaktionära rörelse som följer på förintandet av kristenheten och ateismen, bägge samtidigt besegrade och utrotade”.0 kommentarer:

Skicka en kommentar