torsdag 28 februari 2013

Homo = fred?

Den kände brittiske sångaren Morrissey säger i en intervju i nättidningen rookiemag.com att om fler män vore homosexuella skulle det inte finnas några krig.

– Om fler män vore homosexuella skulle det inte finnas några krig, eftersom homosexuella män aldrig dödar andra män medan heterosexuella män älskar att döda andra män. De får till och med medalj för det, säger Morrissey i intervjun. – Krig och arméer och kärnvapen är i grund och botten heterosexuella hobbies. (Källa: DN)

Jag håller nog inte med den gode Morrissey. Det finns ju många bögar som tar värvning i det militära. I det gamla Grekland uppmuntrade man till och med homosexuella förhållanden inom det militära, eftersom man trodde att det skulle stärka sammanhållningen soldaterna emellan. Tror att vi skulle ha krig även om fler män var bögar. Jag är förvisso 100 procent hetero och avskyr andra snubbar men skulle inte vilja gå så långt att kalla krig för en "heterosexuell hobby" och påstå att hetero-män älskar att döda andra män. Att spela krigsspel på min dator är förvisso ett sant nöje, men det är skillnad på att spela datorspel och att kriga på riktigt.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar