måndag 25 februari 2013

Massinvandringen är ohållbar...

Den kände ekonomiprofessorn Assar Lindbeck sade nyligen i en intervju för Ekonomiekot att Sverige inte är rustat för en stor invandring. Han förutspår en framtida kollaps om massinvandringen tillåts fortgå i nuvarande takt.

– Invandrarna är de som omedelbart drabbas av situationen på bostadsmarknaden och arbetsmarknaden. Vi går mot en situation där kommunerna inte kommer att kunna hantera invandringen därför att de inte kommer att klara att ge bostäder och arbete åt invandrarna, konstaterar Lindbeck. (Källa: Fria Tider.)

Liknande tongångar hörs även i grannlandet Norge. Journalisterna Hege Storhaug och Rita Karlsen skriver i en uppmärksammad debattartikel på nrk.no att norrmännen får välja mellan massinvandring eller välfärdsstat. Det går inte att ha båda. 

Det har sannerligen gått långt när till och med professorer och journalister öppet talar om det som vanligt folk vetat länge. Att denna massinvandring är omöjlig i längden ifall vi vill ha ett lugnt, tryggt och väl fungerande samhälle. Vissa invandringskritiker förutspådde redan på 1980-talet problemen som massinvandringen från tredje världen skulle föra med sig. Som invandringskritisk och rasmedveten får jag ofta höra att jag är en rasrunkare som sitter hemma och drömmer om raskrig. Inget kunde vara längre bort från sanningen. Det är det sista jag vill ha. Är det några som drömmer om socialt kaos och "raskrig" är det dom krafter som ligger bakom massinvandringen. Det ingår i deras stora plan om världsherravälde. Googla bara på Albert Pike och dom tre världskrigen, så förstår ni. Tycker det är ironiskt att vi som är kritiska till massinvandringen får skulden för alla dom problem som den för med sig. Men jag har förstått att det är så Satans lakejer arbetar, dom vänder allt till sin motsats. 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar