måndag 13 maj 2013

Europa kommer att bli mer likt Afrika om tio år, förutspår Borg...

Finansminister Anders Borg är på besök i Afrika och gillar tydligen vad han ser. Och han förutspår att det kommer att se likadant ut även i Europa inom en inte alltför avlägsen framtid.

- Alla de vackra färgerna man ser på kvinnorna här. På tio års sikt kommer det att se ut så i hela Europa. Hemma är det ju bara svart överallt, det är så avmätta färger hos oss. När våra barn växer upp är det en och en halv till två miljarder människor i Afrika, och vi är fortfarande 500 miljoner. Det är klart att de kommer att vara oerhört normsättande för både mode och smaker, menar Anders Borg. 

- Europa kommer bli bättre, mer multikulturellt, fortsätter han.

- Man börjar se det i popmusik och annat att Afrika börjar höras på ett helt annat sätt. Men jag tror att när vi verkligen har sett utvecklingen är när vi har afrikanska snabbmatskedjor i Stockholm.

Källa: Expressen. 

Jag delar Borgs uppfattning om att Europa kommer att bli ännu mer likt Afrika i framtiden än vad det är idag, om den nuvarande utvecklingen fortsätter. Däremot delar jag inte hans entusiasm över ett sådant framtidsscenario. Vi har redan massarbetslöshet, massinvandring och en våldtäktsstatistik i Sverige som ligger på afrikanska nivåer. Jag vill inte ha ännu mer av den varan. Varför sträva efter att Sverige ska bli som det underutvecklade och fattiga Afrika? Är det inte bättre att afrikanerna i stället strävar efter att bli mer som oss? Eller att afrikanerna fortsätter odla sina egna kulturer på sin egen kontinent i sin egen takt och på sina egna villkor? Varför ska VI ner till deras nivå? Det är rena folkmordet på européer och den europeiska civilisationen vi bevittnar. Lågt barnafödande, avindustrialisering, massinvandring, vanvettig miljöpolitik, allt hänger ihop. Elitens mål är avfolkning och en återgång till ett förindustriellt samhälle. Och förrädaren Borg har sällat sig till dessa mördare, så mycket är ju alldeles klart.   

0 kommentarer:

Skicka en kommentar