lördag 15 juni 2013

Konservativ estnisk politiker vill att Estland ska förbli vitt...

Martin Helme från det estniska Konservativa folkpartiet är orolig över utvecklingen i Sverige och vill inte att utvecklingen i Estland ska gå åt samma håll. Ett massivt inflöde av invandrare skulle leda till stora mängder rån och våldtäkter även i estniska städer, menar Helme.

– Och sen får vi höra att vi är rasister för att vi inte ställer upp på dem, sade Helme enligt estniska Postimees. – Estland ska aldrig tillåta det att gå så långt som i Sverige, Frankrike och Storbritannien.

– Enligt min mening ska Estland för alltid vara ett vitt land. Vår invandringspolitik ska ha en enda regel. Om du är svart: Åk hem. Svårare än så är det inte. Då uppstår aldrig de här problemen från första början.

Källa: Fria Tider

Sådana här uttalanden är naturligtvis ljuv musik för mina rasmedvetna öron. I Sverige skulle sådana uttalanden dock vara liktydigt med politiskt självmord. Och ett helvitt Sverige känns ärligt talat inte särskilt realistiskt i dagens globaliserade värld. Det är mer ett önsketänkande. För att göra Sverige helvitt igen skulle det krävas en nazistisk ras- och folkmordspolitik, och därefter skulle Sverige bli tvunget att isolera sig från omvärlden. Det är nog inte särskilt många vita svenskar som är sugna på att leva i ett vitt Nordkorea. Däremot bör den nuvarande katastrofala svenska invandringspolitiken förändras betydligt. Volymerna måste minskas och i stället bör man satsa på kvalitet framför kvantitet, dvs utbildat folk i stället för analfabeter. Och då ska det vara utbildat folk som det är brist på, inte folk som stjäl arbete av infödda. Slutligen ska man göra det väldigt klart för nykomlingarna att det är dom som ska anpassa sig till oss, och inte tvärtom.         


0 kommentarer:

Skicka en kommentar