måndag 29 juli 2013

Bögen Gardell i blåsväder efter att ha skämtat om islam...


Jonas Gardell i egen hög person.

Den kände homofilen Jonas Gardell skämtade om islam på sin Twitter och reaktionerna mot honom har inte låtit vänta på sig. I fredags skrev han följande kommentar på sin Twitter: "Apropå Ramadan. Det här med att kvinnor ska svepa in sig i ambulerande enmanstält. Hur tänkte Allah då? Är Islam en sorts scoutrörelse?" Det skulle han enligt PK-folket inte ha gjort. Anklagelser om rasism och islamofobi har haglat mot honom. Bögen Gardell är normalt sett väldigt populär hos PK-folket, men i det politiskt korrekta Sverige står islam över homofili på rangskalan. Åter igen har det bevisats att islams anhängare helt saknar humor och att dom inte tål någon som helst kritik. Rädsla är det som håller ihop islam. Rädslan för våld och hot om våld om man kritiserar den islamiska religionen och inte vill underkasta sig. Utan denna rädsla skulle miljontals människor lämna islam och dess anhängarskara skulle krympa betydligt. Om man börjar skämta om islam finns det risk för att folk tappar respekten för islam och att rädslan luckras upp för att till slut helt försvinna. Och det är något som dom muslimska makthavarna och den hårda kärnan av religiösa fanatiker helst vill undvika. Personligen tycker jag islam är en svag religion om den inte tål varken kritik eller skämt. Förhoppningsvis kommer denna svaghet att leda till dess undergång någon gång i framtiden.    

Källor: AvpixlatFria Tider

1 kommentarer:

Kim sa...

Kunde inte förklarat det bättre själv än vad du gjorde i ditt blogginlägg. Det var ju lite skriverier om honom när han och hans "partner" twittrade osmakliga inlägg om Danny som ledde melodifestivalen. Vet även att Gardell under 90-talet visade publiken sitt könsorgan under ett uppträdande.

Jonas Gardell som komiker? Skulle nog inte ens kalla honom för jycklare ärligt talat. Sodomit vore ett bättre namn på honom.Men nu är han kanske en erfarenhet rikare när han försökte skämta om Islam.

Skicka en kommentar