söndag 7 juni 2015

Onani kan göra dina händer gravida...

Saxat ur Fria Tider: "Män som onanerar gör sina händer gravida och får ta hand om sin handavkomma i himlen, varnar den muslimske TV-predikanten Mücahid Cihad Han.

Det var under ett framträdande i den turkiska TV-kanalen "2000 TV" som den muslimske predikanten Mücahid Cihad Han kom med sitt spektakulära uttalande.

En TV-tittare som ringde in till TV-showen och frågade om islams syn på onani fick veta att onani gör handen gravid och att handavkomman är något som man senare måste ta hand om när man kommer till himlen.

– En passus slår fast att de som har samlag med sina händer kommer upptäcka att deras händer är gravida i efterlivet, klagandes mot dem inför gud om sina rättigheter, hävdade predikanten bland annat.

TV-tittaren erkände för den muslimske predikanten att han till och med onanerat i Mecka under sin pilgrimsresa dit. Predikanten uppmanade i gengäld TV-tittaren att "motstå satans frestelser", rapporterar Daily Mail
." (källor: Fria Tider, Daily Mail.)

Mücahid Cihad Han
Ha ha. Vilka stollar det finns. Den där handduken som den muslimske skäggtomten har virad runt skallen måste ha strypt blodtillförseln till hans hjärna. Dom flesta skrattar förstås gott åt denna uppenbara dåre. Men samtidigt blir man ju lite irriterad över alla dessa religiösa idioter som hela tiden försöker skuldbelägga människor och som betraktar fullt naturliga mänskliga drifter som syndfulla och skamliga. Trodde för övrigt att tillvaron i det fiktiva paradiset var helt och hållet bekymmersfri och att man slapp sådana banala ting som att ta ansvar för sina avkommor. Men så är tydligen inte fallet.  

0 kommentarer:

Skicka en kommentar