söndag 7 juni 2015

Söndagsfika på nya Orangeriet...

Tog en liten eftermiddagsfika på nya Orangeriet idag. Hade ursprungligen tänkt gå dit under invigningen igår och i förrgår, men ville undvika allt ståhej så jag valde att gå dit idag i stället. Orangeriet har marknadsförts som 'Boråsarnas nya vardagsrum' av dom lokala politikerna och media så det är klart att jag var lite nyfiken på stället. 32 miljoner kronor har detta bygge kostat stadens skattebetalare. Detta har naturligtvis väckt en del kritik. Själv tycker jag bara det är trevligt att samhället lägger resurser på annat än bara flyktingar och invandrare. Stället var helt OK, om än inget märkvärdigt. Tycker man kunde haft lite fler träd och gröna växter. Fikat var dock jättegott och jag kommer alldeles säkert att fika där fler gånger i framtiden.

Mums.
Orangeriet är beläget i Stadsparken i centrala Borås.

Byggnaden är väl inte överdrivet vacker, direkt.

På insidan ser det ut som vilket modernt kafé som helst.Ljust och luftigt.

Ett orangeri måste förstås även ha ett och annat apelsinträd.

Onani kan göra dina händer gravida...

Saxat ur Fria Tider: "Män som onanerar gör sina händer gravida och får ta hand om sin handavkomma i himlen, varnar den muslimske TV-predikanten Mücahid Cihad Han.

Det var under ett framträdande i den turkiska TV-kanalen "2000 TV" som den muslimske predikanten Mücahid Cihad Han kom med sitt spektakulära uttalande.

En TV-tittare som ringde in till TV-showen och frågade om islams syn på onani fick veta att onani gör handen gravid och att handavkomman är något som man senare måste ta hand om när man kommer till himlen.

– En passus slår fast att de som har samlag med sina händer kommer upptäcka att deras händer är gravida i efterlivet, klagandes mot dem inför gud om sina rättigheter, hävdade predikanten bland annat.

TV-tittaren erkände för den muslimske predikanten att han till och med onanerat i Mecka under sin pilgrimsresa dit. Predikanten uppmanade i gengäld TV-tittaren att "motstå satans frestelser", rapporterar Daily Mail
." (källor: Fria Tider, Daily Mail.)

Mücahid Cihad Han
Ha ha. Vilka stollar det finns. Den där handduken som den muslimske skäggtomten har virad runt skallen måste ha strypt blodtillförseln till hans hjärna. Dom flesta skrattar förstås gott åt denna uppenbara dåre. Men samtidigt blir man ju lite irriterad över alla dessa religiösa idioter som hela tiden försöker skuldbelägga människor och som betraktar fullt naturliga mänskliga drifter som syndfulla och skamliga. Trodde för övrigt att tillvaron i det fiktiva paradiset var helt och hållet bekymmersfri och att man slapp sådana banala ting som att ta ansvar för sina avkommor. Men så är tydligen inte fallet.