söndag 9 augusti 2015

Sekulära bloggare mördad i Bangladesh av muslimska extremister...

Den sekuläre och religionskritiske bloggaren Niloy Neel mördades i sitt hem i den bangladeshiska huvudstaden Dhaka i fredags av sex machete-beväpnade män. Enligt polisuppgifter hade dom sex männen utgett sig för att vara intresserade av att hyra en lägenhet som bloggaren hade till sitt förfogande och därför blivit insläppta i bostaden. Väl inne förde gärningsmännen Niloy till ett angränsande rum och högg ihjäl honom. Därmed är han den fjärde sekulära bloggare som mördats i Bangladesh sedan februari i år.  (Källor: DN, VKHBL, Dhaka Tribune)

Tyvärr finns det alltför många vidskepliga idioter här i världen som inte kan förlika sig med tanken på att dom är dumskallar som låtit sig grundluras hela livet. Hellre än att inse sanningen och erkänna deras idioti väljer dom att mörda alla och envar som vågar uttala sig kritiskt om deras favorit-fantasi. Väldigt sorgligt.   

Bössa i bitar...


Har ägnat en del av dagen åt att plocka isär mitt trasiga AW 308 Airsoft Sniper gevär. Får se när jag får tid, lust och råd att sätta ihop den igen. Reservdelarna är inte särskilt billiga och det finns andra saker jag prioriterar mer. Tanken är att jag så småningom ska sätta in en helt ny cylindersats med 170 fjäder samt en ny avtryckarenhet som klarar av den nya kraftfullare fjädern.