måndag 1 februari 2016

"Våra flyktingbarn är inte problemet..."

Alltid när någon mörk utlänning begått ett grovt brott så är det alltid någon multikulti-kramare i media som känner sig manad att påpeka att inte alla invandrare begår brott och att man inte ska dra alla över en kam, bla bla bla. Som om folk i gemen inte begriper detta. Tror dom att vi är dumma som barn? För en vecka sedan dödade ett 'flyktingbarn' en 22-årig kvinna med kniv på ett asylboende i Mölndal vilket fick mycket uppmärksamhet i media. Någon vid namn Zara Gatu skrev i en artikel i Aftonbladet att det minsann inte är flyktingbarnen som är problemet, utan ensamarbetet på dylika boenden. Förvisso håller jag med om att det inte är särskilt lämpligt för en ung kvinna att vistas ensam bland arga, unga testosteronstinna hannar. Men är det säkert att det hade hjälpt om hon hade haft någon med sig? Kanske, kanske inte. Det finns gott om exempel på statsöverhuvuden som blivit mördade trots att dom haft ett stort antal professionella livvakter runt omkring sig. Jag håller även med om att 'flyktingbarnen' inte är det stora problemet. Problemet är hur vi förhåller oss till dessa 'barn'. Det enda sättet att handskas med dylikt slödder är att sätta hårt mot hårt. Sorgligt men sant. Nedan en bild på den 22-åriga Alexandra Mezhers mördare. En till synes fullvuxen neger-hanne från Zoomalia. Det finns väl ingen normalt funtad individ som tror att den här snubben är femton år, som han påstår sig vara? I ett sunt samhälle hade man naturligtvis låtit avrätta ett sådant här kräk.


Bilden är hämtad från den brittiska tidningen Daily Mail som har skrivit om det här fallet. Läs gärna artikeln här.Mera H.P.P...

Helgerna tillägnar jag numera allt som oftast åt skytte med mina luft- och airsoftvapen. Den gångna helgen har jag mest skjutit med min Umarex H.P.P som är mitt senaste tillskott i samlingen. Jag måste erkänna att jag gillar denna pistol trots att den sprider som en hagelbössa. Den är rolig och lättskjuten och förbaskat skön att hålla i. Nedan en måltavla som föreställer en elak, skäggig terrorist som jag skjutit full med hål. Eller så föreställer bilden ett så kallat ensamkommande flyktingbarn. Lite svårt att se någon skillnad numera. Jag upptäckte i vilket fall som helst att jag skjuter bättre med den här pistolen om jag har båda ögonen öppna när siktar. Det är lite ovanligt. Normalt brukar jag ha det ena ögat stängt när jag tittar igenom siktet på ett vapen. Att kunna skjuta med bägge ögonen öppna är naturligtvis en stor fördel eftersom det borgar för ett snabbare skytte. Umarex H.P.P är helt klart optimerad för att vara så snabbskjuten som möjligt.