tisdag 14 februari 2017

Att göda kriminalitet...

Inrikesminister Anders Ygeman uppmanade nyligen under ett besök i Malmö medborgarna att ta ett större ansvar för att hejda den galopperande brottsligheten som följer i mångkulturens spår.

– Alla har ett ansvar. Åker du taxi för 59 kronor, klipper du dig för 50 kronor eller kanske drar en lina kokain på helgen då är du en del av att göda den grova brottsligheten, säger Ygeman. (Källa: Aftonbladet).

Tycker det låter lite som att Ygeman försöker skylla ifrån sig och lämpa över ansvaret för den vansinniga massinvandringspolitiken med alla negativa konsekvenser som den för med sig på medborgarna. Nu när vi har både massarbetslöshet och massinvandring så ser åtminstone jag inga problem med att fattiga människor klipper sig svart. Om man verkligen vill strypa finansieringen av brottslighet bör man tvärtom försöka undvika att betala skatt så mycket som möjligt. Det är ju faktiskt våra skattepengar som finansierar massinvandringen, politikernas löner, u-hjälp till diktaturer och en massa diverse konstiga genus-anus-projekt. Det anser i alla fall jag.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar