tisdag 14 februari 2017

"Flyktingarna" är missnöjda...

Hittade denna fina video nedan på Youtube från signaturen Videomannen som har flera videos med samma ämnesanknytning på sin kanal. Väldigt sevärda. Det verkar som att många av våra nytillkomna kulturberikare inte är nöjda med vare sig maten eller boendet. Ha ha. Ja, passar det inte kan dom ju åka hem igen. Man bör dock ha i åtanke att fantasisummorna som många så kallade asylföretagare kräver av skattebetalarna för att husera dessa barbarer inte motsvarar vad dom i realiteten lägger ut på dom boende. Mellanskillnaden blir en ren vinst för dessa samvetslösa skojare. Dessa s.k asylbaroner borde enligt mig dömas till mångåriga fängelsestraff kombinerat med hårt fysiskt straffarbete och alla pengar dom tjänat på sin verksamhet borde beslagtas och återföras till skattebetalarna. Politikerna och journalisterna som bidragit till att göra denna osunda massinvandring möjlig och deras familjer bör naturligtvis få en ännu hårdare behandling. 


Att göda kriminalitet...

Inrikesminister Anders Ygeman uppmanade nyligen under ett besök i Malmö medborgarna att ta ett större ansvar för att hejda den galopperande brottsligheten som följer i mångkulturens spår.

– Alla har ett ansvar. Åker du taxi för 59 kronor, klipper du dig för 50 kronor eller kanske drar en lina kokain på helgen då är du en del av att göda den grova brottsligheten, säger Ygeman. (Källa: Aftonbladet).

Tycker det låter lite som att Ygeman försöker skylla ifrån sig och lämpa över ansvaret för den vansinniga massinvandringspolitiken med alla negativa konsekvenser som den för med sig på medborgarna. Nu när vi har både massarbetslöshet och massinvandring så ser åtminstone jag inga problem med att fattiga människor klipper sig svart. Om man verkligen vill strypa finansieringen av brottslighet bör man tvärtom försöka undvika att betala skatt så mycket som möjligt. Det är ju faktiskt våra skattepengar som finansierar massinvandringen, politikernas löner, u-hjälp till diktaturer och en massa diverse konstiga genus-anus-projekt. Det anser i alla fall jag.