torsdag 9 mars 2017

Araber på Mars..?Under ett toppmöte i Dubai nyligen kungjorde ledare från Förenade Arabemiraten att man har planer på att etablera en koloni på Mars år 2117. Trodde först det var ett skämt när jag läste det. Araber är ju inte kända för högteknologi och rymdfart, direkt. Men efter närmare efterforskningar förefaller det som att detta är sant. Och varför inte? Det är ju en alldeles utmärkt idé, när man tänker efter. Mars är en ökenplanet, vilket ju är helt perfekt ur arabisk synvinkel. Där kan dom verkligen känna sig som hemma. Mars har dessutom inga urinvånare som kan tänkas bli gruvligt irriterade över arabernas ovilja att ta seden dit dom kommer. Det är bra mycket bättre att låta skicka alla araber och muslimer till Mars än att tillåta att dom förvandlar hela Jorden till en öken. På Mars skulle dom helhjärtat kunna ägna sig åt böneutrop, halshuggning, stening, barnäktenskap, könsstympning och annat som förefaller vara en oundgänglig del av deras så kallade kultur utan att någon tar illa upp. Vidare skulle jag gärna se att även judarna fick en egen planet med en kärna av rent guld, så att vi som inte är sjukligt fixerade vid pengar och ädla metaller kan få njuta av vår vackra planet ifred utan deras ständiga intriger och manipulationer. 

Att begränsa biltrafiken är en jämställdhetsfråga, enligt miljöministern...

I en intervju i GP säger miljöminister Karolina Skog (mp) att biltrafiken i våra städer måste minska om Sverige ska klara utsläppsmålen man satt upp. Dessutom menar hon att det är en jämställdhetsfråga.

– Bilen körs i stor utsträckning av män. Genom att ge bilen stort utrymme ger vi också män utrymme – på bekostnad av kvinnor, säger Karolina Skog. (källa: GP)

Jaha, du. Själv hävdar jag att invandrade svartskallar och negrer stjäl plats och resurser av dom vita. När ska miljöpartiet äntligen börja göra skäl för sitt namn och kraftigt börja begränsa den miljöfarliga massinvandringen? Det vet ju alla att överbefolkning inte är bra för miljön.