fredag 7 april 2017

"Jag behöver inte räddas av den vita mannen..."

Läser en text i slasktidningen Expressen som är författad av någon somalisk kvinna vid namn Nora Abdullah, med rubriken "Jag behöver inte räddas av den vita mannen". Hon är missnöjd med att vita män inte respekterar den grottkultur hon vill tillhöra i tillräckligt hög grad. Om hon inte gillar vita män, varför är hon då i Europa? Förstår hon inte att vita män håller sådana som henne vid liv varje dag? Utan den vite mannens civilisation skulle hon och hennes neger-fränder inte överleva här. Om det är till någon tröst så kan jag tala om att jag som är både vit och man inte skulle lyfta ett finger för att rädda henne eller hennes familj, ens om dom höll på att svälta ihjäl. Jag anser nämligen att den här planeten är överbefolkad av bruna korkskallar som tar sin muslimska skit-religion på alltför stort allvar.   

NRG-5 nödransoner - en produkt som gör skäl för namnet...När jag var ute och handlade för att fylla på ammunitionsförråden till mina luft- och airsoft-vapen fick jag syn på denna produkt. Jag bestämde mig för att köpa ett paket och provsmaka. Den här produkten gör verkligen skäl för namnet 'nödranson'. Jag skulle bara äta detta om det rådde hungersnöd i landet och jag inte hade någonting annat att äta. Varje paket innehåller nio små kex som är både smaklösa och torra. Visst kan (och bör) man blanda ut dessa kex med lite varmt vatten eller mjölk för att göra dom något mer aptitliga, men det är fortfarande ingen större smaksensation. Det är å andra sidan en fördel att nödmat inte smakar alltför bra. Annars skulle folk frestas att äta dom som mellanmål, och det är inte syftet med dessa nödransoner.

Detta är en produkt som lämpar sig mer för svältande Biafra-negrer än för kräsna välfärds-européer. Rekommenderas endast till dom som har behov av en extremt lång hållbarhet och som vill bunkra upp för en eventuell zombie apokalyps.