måndag 22 maj 2017

Ökänd rysk rasist nära att bli lynchmobbad till döds i Mexiko...

Utländsk media rapporterar om en 42-årig rysk nazist och rasist vid namn Alexey Makeev som blivit svårt misshandlad i Mexiko av en lynchmobb, efter han att under en längre tid gjort sig tämligen impopulär och ökänd bland lokalbefolkningen för sina upprepade rasistattacker mot kvinnor, barn och äldre. Dessa rasistattacker ska mannen ha filmat och lagt ut på nätet, där han helt öppet hånar dom mexikanska urinvånarna. En grupp arga mexikaner ska enligt uppgift ha begett sig till mannens hem i den mexikanska staden Cancún, och konfronterat denne. I handgemänget som uppstod stack den ryske mannen ner en av mexikanerna med en kniv, varpå helvetet bröt ut på allvar. Arga lokalinvånare angrep mannen med käppar, stenar och diverse andra tillhyggen och skadade honom väldigt svårt. Den ryske mannen räddades av polis och fördes till sjukhus, där han nu vårdas för svåra skallskador. Om mannen, som blivit känd i sociala medier som #LordNaziRuso, återhämtar sig kommer han att ställas till svars för dråpet på den mexikanske mannen och kommer sannolikt att utvisas från Mexiko efter avtjänat straff. (Källor: BBC, Daily BeastDaily Mail, Fox News

Jag tycker personligen att det är både idiotiskt och förkastligt att flytta till ett annat land och bete sig som ett rövhål mot urinvånarna som bor där sedan tidigare. Hade den här ryssen dött av sina skador hade han förmodligen kvalificerat sig för ett Darwinpris. Det är uppenbart att han lider av allvarliga, mentala problem. Här i Sverige finns det tyvärr tusentals invandrare som denne Alexey Makeev. Har själv stött på en hel del invandrare som gett uttryck för sitt hat mot Sverige och svenskarna. Frågar man dom lite försynt varför dom väljer att bo här om dom nu inte gillar Sverige får man ibland höra att man är en rasist som enbart bör hålla käften. Nu ÄR jag ju faktiskt något av en rasist, så jag tar inte särskilt illa vid mig. Lyckligtvis har det aldrig lett till något fysiskt handgemäng. Det har stannat vid ord. Men det finns säkert andra som inte haft samma tur. 

Seger utan neger...


Jag är totalt ointresserad av sport (dock en varm anhängare av kroppsvård och sund motion) men det har inte undgått mig att det svenska herrlandslaget i ishockey vunnit årets upplaga av ishockey-VM. Fick en smått positiv chock när jag som hastigast ögnade igenom bilderna på laget. Inte skymten av en lakritstomte någonstans. Numera är det inte ovanligt att se 'europeiska' landslag där halva laget eller mer är antingen svartskallar eller negrer. Segerfirandet ska vi inte prata om. Tusentals glada, vita svenska människor, klädda i blått och gult, som stolt viftar med sina medhavda svenska flaggor. Och allt detta visas helt skamlöst i media. Är detta verkligen kosher i dagens mångkulturella Sverige anno 2017? Det verkar som att hockeylandslaget är något av det vita Sveriges sista bastion. Stort grattis till det svenska ishockey-landslaget och alla svenska sportfånar som är glada idag.