onsdag 14 juni 2017

Stockholms stadsmission nobbade SD-donation - har fel värdegrund...

Stockholms stadsmission vägrade nyligen att ta emot en donation på 85.000 kronor från sverigedemokraterna eftersom stadsmissionens ledning anser att SD har 'fel värdegrund'. Vad som är den felande punkten i SD:s värdegrund framkommer inte riktigt, men jag misstänker att den har att göra med SD:s invandringskritiska hållning. Jag är själv inte någon varm anhängare av SD. Jag betraktar SD som kontrollerad opposition. SD vill inte bekämpa etablissemanget. Dom är numera själva en del av det. Dom som röstar på SD i förhoppning om att det ska leda till en förändring kommer att bli grymt besvikna, i likhet med ett stort antal människor i USA som röstade på Donald Trump. Det skulle krävas ett omfattande systemskifte av aldrig tidigare skådat slag för att det överhuvudtaget ska vara någon mening att prata om förändring. Oavsett, så lär ju SD få extra skjuts i opinionsmätningarna av sådant här. Fattigpensionärer och andra marginaliserade individer som inte riktigt förstått tjusningen med det mångkulturella samhällsexperimentet tror jag inte bryr sig nämnvärt mycket om 'värdegrund'. Dom vill bara kunna äta sig mätta och belåtna varje dag.

Källor: Aftonbladet, ExpressenGP,

Galen svartskalle löpte amok på tåg...

Fria Tider rapporterar om en galen arab som knivhögg en medpassagerare i ett bråk på tåget mellan Stockholm och Hallsberg i april i år. Den utlösande faktorn ska ha varit att en kvinnlig konduktör frågat en ung, beslöjad muslimsk kvinna om biljetten. Detta tyckte den 25-årige araben var djupt kränkande och detta ledde till en hätsk ordväxling mellan honom och den kvinnliga konduktören. När konduktören svarade att hon bara gjorde sitt jobb blev araben så hotfull att dom andra passagerarna ingrep och bad honom lugna ner sig. Detta fick araben att ilskna till ytterligare. - Varför lägger du dig i, är du rasist, eller?, ska han ha sagt enligt vittnesuppgifter. Sedan ska han ha dödshotat en manlig medpassagerare och slagit denne i ansiktet. Mannen försvarade sig dock och dunkade den svartmuskige arabens dumhuvud i väggen, och brottade ner honom på golvet. Tyvärr så tog sig araben loss och knivhögg den ingripande mannen med fyra knivhugg. Mannen fick livshotande skador i buken, men överlevde attacken. Efter knivdådet ska araben ha gått omkring och viftat med den blodiga kniven och hotat att hugga flera andra passagerare. Enligt vittnen ska han ha frågat en man och hans dotter 'om dom också var rasister'. Araben klev av tåget, men hittades senare av polisen i en villaträdgård där han försökt gömma sig. I förrgår fick han sin dom. Uppsala tingsrätt dömde araben Karim Alaa Hussain, som hade ett digert brottsregister sedan tidigare, till åtta och ett halvt års fängelse för bland annat mordförsök.

(Källa: Fria Tider)

Är man inte rasist sedan tidigare, så lär man få ett ganska raskt rasligt uppvaknande efter ett möte med denne 'gentleman'. Jag önskar vi hade lagar i Sverige som tillät 'concealed carry', dvs möjlighet att bära vapen, som dom har i USA. Då skulle det bli lättare för vanligt, hederligt folk att försvara sig. I Sverige får vi inte ens bära kniv på allmän plats. Något som kriminella missdådare alldeles uppenbart skiter i. Sedan är det ju förstås en skandal att den här kriminelle blatten tillåts behålla sitt svenska medborgarskap. Det minsta man kan göra är att frånta honom medborgarskapet och sätta honom på första bästa flyg till hans ursprungsland efter avtjänat straff. Hade jag fått bestämma hade jag låtit avliva aset, som vore han en rabiessmittad hund.